Coaching

Loop je rond met een incompleet gevoel en onbeantwoorde vragen? Voel je je daardoor beperkt in je doen en laten? Als coach ga ik het gesprek met jou aan, met als doel antwoorden te vinden op die vragen die jou beperken.

Een aantal voorbeelden van vragen die ik vaak krijg:

  • Hoe krijg ik meer balans tussen werk en privé?
  • Hoe kan ik stress in m’n leven beperken?
  • Hoe ga ik m’n doelen halen?
  • Hoe word ik weer mezelf?

Onder mijn begeleiding vinden we samen antwoord op die vragen. Dat kan resulteren in bijvoorbeeld het terugvinden van je passies, geluk, balans of levensdoelen. In het proces kijken we vooruit en zoeken we vooral naar nieuwe mogelijkheden en doelen. Mocht er ergens een link zijn naar jouw verleden, dan kijken we er uiteraard naar. Maar altijd met oog op de toekomst.

In de coachingsgesprekken laat ik mij inspireren door de basisprincipes van martial arts. Martial arts is de verzamelnaam voor vechtkunsten zoals Tai Chi, Kung Fu, Judo, Aikido en vele andere. Het bereiken van je doelen staat hierin centraal. De technieken uit martial arts die daarvoor worden gebruikt, zijn ook eigenlijk bedoeld voor het dagelijkse leven. Denk aan het vinden van verbinding en balans of het gebruiken van de kracht van je verbeelding.

Durf jij het aan om samen met mij de strijd aan tegen die ‘belemmerende’ emoties en gedachten? Maak een afspraak voor een gesprek.

De kosten bedragen € 105,00 per sessie

Meer informatie